2011. április 29., péntek

A tanulás új érelmezése a felnőttképzésben I.

8 megjegyzés:

 1. Megkésve bár, de törve nem sikerült a ppt-t feltölteni. Tegnap már búcsúztattam a laptopomat ugyanis teljesen meghalt a ppt-videóvá konvertálása során. A késés oka ezen technikai malőrben rejlik, nem a motiváció hiányában. Az előadásnak vannak gyermekbetegségei. A gépem "hatalmas" kapacitása miatt folyamatosan fagyott már a felvétel közben is, így a diák utolsó mondatai olykor nem teljesek.

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok Eszter!
  bátor vagy :)
  nekem néha elmegy a hang, az lehet?

  VálaszTörlés
 3. Én is gratulálok!
  Ne feledd, a kezdő lépés, sosem maga az utazás! Te kövezted ki előttünk az utat! Köszönjük!

  VálaszTörlés
 4. Én is gratulálok!Ügyes! Tetszett! Sajnos azt gondolom, hogy ma még a felnőttek akkor tanulnak, ha a munkahely kötelezi őket, vagy munka nélkül, képzésen vesznek részt, remélve azt, hogy könnyebben be vagy vissza tudnak lépni a munka világába. Sajnos azt tapasztalom, hogy a munkanélkülieknek szervezett képzések nagyobb része! nem nyújt megfelelő tudást, csak "papírt", sőt az elhelyezkedést sem könnyíti meg. De! azért higgyük el, hogy vannak akik az új, használható, vagy akár a piacképes tudásért ülnek felnőttként az iskolapadba.

  VálaszTörlés
 5. Kedves Eszter!
  Nagyon ügyes vagy. Gratulálok.

  VálaszTörlés
 6. Oh ezekért a kedves szavakért megérte türelmesen várni, köszönöm szépen.

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok! Nekem nagyon tetszett! Új laptop, van már?

  VálaszTörlés
 8. Csatlakozom a gratulálókhoz! Tekintsünk el a technika oldalaitól, mert a végeredmény számít!Nagyon tetszik, legyőzted az online környezetet!

  VálaszTörlés